У Рівному надзвичайна пригода призвела до серйозного пошкодження чотирьох автомобілів: гілляка відламалася від дерева і повалила стовба лінії електропередач, який вже й впав на транспортні засоби. Одна з машин була дуже новою: лише тиждень назад її забрали з автосалону, однак відновленню вона вже не підлягає. Автовласники збираються подавати на комунальників до суду, але ті свою провину визнавати відмовляються.

Про це повідомляє Телевізійна служба новин.

Фактично, спостерігався так званий "ефект доміно". Гілка впала на дроти електропередачі, цим завалила бетонну опору, яка власне вже й стала причиною збитків автомобілістів.

На думку власників авто провина за інцидент лежить на комунальному підприємстві - їх звинувачують у тому, що вони не прибрали потенційно небезпечне дерево.

"Все пошкоджено: дах, капот, правий бік, двері, крило. Будемо звертатися до суду для відшкодування збитків", - стверджує один з постраждалих Валенти Мигун.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Однак комунальники підстави для юридичного процесу відкидають, пояснюючи, що дерево аварійним не виглядало.

Скріншот відео
Скріншот відео

"Нехай подають до суду! Це дерево – непередбачувана ситуація. Тим більше, місця стоянки там немає, що машини паркують", - прокоментував ситуацію інженер ТОВ "Керуюча компанія "Західна"" Володимир Якимчук.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Баскетболіст "дав понюхати кулака" хлопцю за розбите авто, побоїще потрапило на камеру.

Як повідомляв портал Знай.ua, Авто в Сіднеї розтрощило скляний магазин.

Також Знай.ua писав, що Шалений міліціонер розтрощив чотири автомобілі на світлофорі.