Надсилайте яскраве смс-привітання у віршах або прозі з Днем молоді подруги, дівчині, хлопцю, другові. Вітайте активних, креативних, закоханих... Вибирайте привітання із гумором або серйозне. Нехай молодіжний оптимізм не згасає!

Офіційні привітання зі святом

Вітаючи у День молоді зі святом, відправляйте гарні смски у віршах або прозі. Ваші побажання можуть бути короткі або довгі, російською або українською мовою. Головне, щоб нинішні старші школярі, студенти та інші молоді люди провели цей день із особливим настроєм.

Нехай їх прагнення виправдаються! У житті буде побільше перемог та досягнень. Бажайте молоді насиченою цікавого життя! Нехай молоді люди стають талановитим художниками, інженерами, дизайнерами, музикантами, програмістами... І будуть висококваліфікованими фахівцями!

Пропонуємо добірку найкращих офіційних привітань зі святом. Впевнені: наша молодь дивуватиме світ найсміливішими ідеями й високими досягненнями. Енергійні, вмілі, щирі молоді українці - надійна зміна старшого покоління.

Зі святом! У цей день хочеться побажати, щоб молоді люди країни змогли змінити й поліпшити своє життя, життя всіх українців, забезпечити процвітання сіл, міст. Сьогодні, як ніколи, потрібні ваша рішучість, компетентність, сила волі, енергійність, мобільність, активність!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ми віримо, що ви здатні приймати конструктивні рішення, які допоможуть усе змінити. Будьте працьовитими й уважними до навколишнього світу! Продовжуйте традиції нашого народу! І тоді усі ми будемо спокійні за майбутнє нашого народу, нашої країни.

Хочу побажати, щоб життя української молоді було насиченим та різноманітним. Щоб у ньому всього було вдосталь: відпочинку, кохання, удачі, розвитку, перемог! Ми хочемо пишатися вами! Бажаємо самовідданості й патріотизму! Творчого та професійного розвитку! Творіть, дерзайте, розвивайтеся, навчайтеся, надихайтеся! Відкривайте нові горизонти, скоряйте вершини! Сприяйте процвітанню нашої країни! Впевнених перемог та значущих результатів!

Привітання із Днем молоді у смс, скрін - YouTube
Привітання із Днем молоді у смс, скрін - YouTube

Нехай ваша життєва енергія буде всепоглинаючою! Не забувайте про життєві цінності, домагайтеся великих висот! Ідіть по життю із оптимізмом та гумором! На вас, молодому поколінні, будується майбутнє нашої країни. Нехай воно буде безтурботним та щасливим! Процвітання Україні та спокійного завтра!

Нехай усі найсвітліші надії виправдаються! І світ навколо вас стає таким же світлим і чистим! Нехай ваші серця будуть добрими й милосердними! Живіть у достатку і так, щоб усі українці змогли пишатися вами!

Гарні тексти побажань: вірші та проза

Вітаючи із Днем молоді за допомогою смс-привітань, відправляйте гарні побажання добра й щастя у віршах або прозі. У це світле свято молодих людей України побажаємо їм ентузіазму, душевного тепла й підкорення тих вершин, які ви маєте намір опанувати!

День молоді настав, і я бажаю

Достатку, щастя та тепла!

Любов для молоді, вважаю,

Щоб в жилах жевріла й текла!

Хай буде щастя в ріднім краї!

Кругом краса: в степу, у джерела…

Нехай пташині швидкі зграї

Несуть лиш радість, щоб душа цвіла!

Для хлопця чи дівчини можна сказати привітання у прозі своїми словами. Будь людиною активною й цілеспрямованою! І завжди добивайся поставлених цілей! Нехай не буде перепон! Упевненості, перемог та звершень!

День молоді - це свято тих,

Хто молодий душею,

Бажаєм днів лиш світлових!

Осяювались щоб зорею,

Було лиш щастя в молодих!

І неважливо – скільки років,

І в 40 можна танцювати реп!

Хай буде більше втішних кроків!

І й поменьше будь-яких халеп!

Твори, покращуйся, розвивайся! Нехай усе у житті буде так, як ти мрієш! Бажаю зустріти кохання на усе життя! Ніжності й найпрекрасніших почуттів! Нехай твоя половинка буде у міру скромною, трішки пустотливою, натурою творчою та креативною! Щоб разом ви змогли в унісон підтримувати сімейні цінності, бути щасливими! І намагалися зробити світ добрішим, чистішим та кращим! Зі святом!

Привітання із Днем молоді у смс, Рexels
Привітання із Днем молоді у смс, Рexels

Дівчата й хлопці, не старійте!

І будьте молоді душею!

У світі мир, добро посійте,

Хай ллється нашою землею!

У справах тільки височійте,

Осяялися щоб зорею!

Життю ви від душі радійте,

А ми складем вам епопею!

Смішні й забавні, прикольні привітання

Для молодих людей із почуттям гумору вибирайте прикольне привітання зі святом. Жартівливі побажання у прозі й забавні приколи у віршах підійдуть для хлопця чи дівчини, які люблять пожартувати й не проти посміятися.

Із Днем молоді вітаю,

Добра, успіху бажаю!

Радість й щастя залишаю,

В євро й гривнях урожаю!

Будеш працювать завязято,

Буде грошиків багато!

Щастя в келих розіллято -

Хай буде цікавим свято!

Бажаю життя солодкого, відчайдушних ідей, крутих витівок! Щоб навколо тебе не було похмурих сумних облич! Фортуни, удачі, позитиву! Живи весело, ажурно, феєрично! Лови успіх в улюбленій справі! Бажаю, щоб мрії здійснювалися, а у скриньці шелестіли бакси! Тримай вище п'ятачок! Насолоджуйся життям, відчуй усю красу життя сповна!

Сподівань не полишаю:

Щастя, радості бажаю!

Щоб душа твоя співала,

Половинка щоб кохала!

Щоб тебе вона плекала,

Із роботи щоб чекала!

Стіл накрила, шанувала,

Вина келих наливала!

Голова щоб не боліла,

Зробіть зарядку ви для тіла!

Щоб вона палахкотіла

І тебе завжди хотіла!

Щоб душа не постаріла,

А від щастя щоб сп´яніла!

Фото, листівки

Привітання із Днем молоді у смс, скрін - YouTube
Привітання із Днем молоді у смс, скрін - YouTube

Привітання із Днем молоді у смс, Рexels
Привітання із Днем молоді у смс, Рexels

Привітання із Днем молоді у смс, скрін - YouTube
Привітання із Днем молоді у смс, скрін - YouTube

Привітання із Днем молоді у смс, скрін - YouTube
Привітання із Днем молоді у смс, скрін - YouTube

Привітання із Днем молоді у смс, скрін - YouTube
Привітання із Днем молоді у смс, скрін - YouTube

Відео