"Служниця народу" Галина Третьякова, яка пропонувала стерилізувати безробітних за ″низьку якість″ дітей, поскаржилась на булінг.

Народний депутат від "Слуги народу" і глава комітету з питань соціальної політики Галина Третьякова виправдалася за свої слова про дітей "низької якості" від безробітних.

"Так, слова обрані невдало. Хто з нас не помиляється, тим більше в момент довгих публічних виступів? До сих пір намагаюся впоратися з прискореним серцебиттям перед подібними виступами", - написала парламентарій на своїй сторінці в Facebook.

У той же час Третьякова назвала критику на її адресу організованим буллінгом. Вона також заявила, що не йтиме у відставку з поста глави профільного комітету.

"Багато хто розуміє, що відбувається насправді, чому все з'явилося тільки зараз, і що я мала на увазі під час публічної зустрічі / лекції в Київській школі економіки. І ще буду мати на увазі на майбутніх лекціях, виступах, зустрічах. Тому нікуди не збираюся йти під тиском ззовні. Буду робити свою справу, реалізовувати план законодавчих ініціатив (реформ), який розробляла все своє життя ", - підкреслила політик.

Однак, пізніше Третьякова видалила свій допис із Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Тетьякова заявила, заявила, що безробітні народжують дітей дуже низької якості

Як повідомляв портал Знай.ua, Третьякова переклала відповідальність за "дітей низького сорту" на Зеленського

Також Знай.ua писав, Третьякова потрапила в гучний секс-скандал