У Херсоні ЗМІ влаштували протест після того, як їх не акредитували на зустріч з президентом.

Президент Володимир Зеленський прибув з робочим візитом в Херсон, але в облдержадміністрації не акредитували частину ЗМІ на зустріч з главою держави - висвітлювати подію дозволили лише лояльним засобам масмедіа.

Так, у виданні Перший регіональний заявили, що висвітлювати перебування Зеленського в області "дозволено тільки лояльним до глави держави ЗМІ".

"Запрошення вони отримували персонально від начальниці управління інформаційної політики облдержадміністрації пані Наталі Дзюби", — повідомили у виданні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У відповідь видання почали акцію протесту. На сайтах ЗМІ почали з'являтися "порожні новини", в яких пропущені цілі абзаци, де мала б бути пряма мова президента. Крім того, замість декількох букв у прізвищі Зеленського ставлять зірочки:"Зел*******ий".

Так, наприклад, поступили редакції "Моста" і "Європростору".

Ще креативніше вчинили журналісти видання "ПІК" - вони замість фотографії Зеленського ілюстрували новину про візит Зеленського картинкою, яку, нібито намалювала семирічна дівчинка, яка побачила сьогодні президента і повідомила про це редакції.

Не відстають у дотепності й інші видання: