Протягом наступних чотирьох днів західні та північні області України знову накриє грозовими дощами, але погода буде спекотною.

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, в суботу, 27 червня грози поширяться по всій Західній Україні, а також на Чернігівську область. Температура повітря у цих регіонах знизиться до 25-27 градусів, вдень 14-16 – вночі. На решті території – сонячно, 28-30 градусів тепла. Вітер південно-західний, 5-10 м / с.

У неділю, 28 червня, північ і захід України, а також Вінницьку, Хмельницьку, Черкаську та Полтавську області охоплять сильні зливи. Максимальна температура повітря у західних областях буде досягати 25-27 градусів, а на решті території стовпчик термометра підніметься до +30. Вітер південно-західний, 5-10 м / с.

У понеділок, 29 червня, грози поширяться ще на східні області. Температура повітря вдень знизиться на заході до 23-26 градусів вище нуля, на півночі – до 25-27, а на решті території буде коливатися між 27 і 31 градус. Вітер північно-західний, 3-8 м/с.

Дощ, фото з вільних джерел
Дощ, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.ua, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.ua писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.