Зеленський звільнив голову Кіровоградської ОДА, якого раніше спіймали на хабарі.

Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення про відставку Андрія Балоня з посади голови Кіровоградської обласної державної адміністрації. Про це повыдомляє пресслужба ОП.

Нагадаємо, що напередодні Балоня піймали на вимаганні майже 2 млн грн хабара.

"Отримав декілька днів тому від Служби безпеки України інформацію щодо того, що в оточенні голови обласної державної адміністрації відбуваються, м'яко кажучи, неправильні речі, пов'язані з порушенням закону України. Закон один для всіх. Тому коли я одержав цю інформацію, одразу сказав, що звільню голову облдержадміністрації. А правоохоронні органи мають займатися всім іншим", - заявив Зеленський під час робочої поїздки до Херсонської області.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, НАБУ та СБУ затримали голову Кіровоградської ОДА Андрія Балоня на хабарі

Голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь планував отримати від регіонального представництва державного органу в області хабар у розмірі 1,8 млн гривень.

Першу частину Балонь вже отримав, а на передачі другого "траншу" його затримали оперативники.

Як повідомляв портал Знай.ua, правоохоронці затримали чиновника МОН на хабарі

Також Знай.ua писав, столичного копа спіймали на отриманні хабаря