Жителі уцілілої частини десятиетажки в Києві на вулиці Соломії Крушельницької, в якій стався вибух газу, припускають, що їм встановили неякісні газові шланги.

Мешканець однієї з квартир Олександр Р. розповів, що незадовго до вибуху газовики встановили йому шланг, в якому є тріщини.

"Згідно з актом, у нас зняли лічильник на перевірку, а замість нього поставив шланг чи зі смітника,чи то незрозуміло звідки. Ми неспокійно спимо, бо маємо таку проблему, і не ми одні", - розповів Олександр журналістам видання "Сегодня".

Олександр вимагає, щоб була забезпечена безпека будинку з сотнями мешканців.

Житель іншої квартири цього ж будинку, Ігор С., показав нам фото шланга, який, за його словами, було встановлено в квартирі 11 червня. На фото видно тріщини.

"11 червня" Київгаз "нас попередив повідомленням, що прийдуть знімати лічильник на перевірку. Приїхали 11 числа. Замість лічильника поставили гумову трубу чорного кольору. Швидше за все, шланг був призначений для води і не відповідає жодним вимогам. Я повірив їм, як і всі люди. Вони нам поставили цей шланг. Але коли у нас в будинку сталася трагедія, я звернув увагу на цей шланг. Він був тріснув, з кількома тріщинами. Це жах і беззаконня. нам принесли не шланг, а бомбу. і будуть і надалі приносити , якщо керівництво не зробить належних висновків. Вимагаю поставити або лічильник, або жорстку трубу, - каже Ігор. - Надаю вам фото цього шланга ".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві жертв вибуху на Позняках поселили в інтернат

Як повідомляв портал Знай.ua, очевидці зафіксували наслідки вибуху на Позняках.

Також Знай.ua писав, мешканець будинку, що вибухнув на Позняках, спростував витік газу