Автофіксація порушень ПДР, скріншот: YouTube
Автофіксація порушень ПДР, скріншот: YouTube

Анонімність гарантовано – в Україні водіїв за гроші просять "здавати" своїх колег

В Україні запустили унікальний додаток Dashcam, за допомогою якого водії тепер зможуть самостійно фіксувати чужі порушення ПДР і анонімно передавати записи правоохоронцям, отримуючи за це винагороду. Про це йдеться на сайті на сайті розробника програми.

Нерухомість, 24 канал
Нерухомість, 24 канал

Тільки з ріелтором – в Україні хочуть заборонити особисто продавати і здавати власну квартиру

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В Україні пропонують дозволити купівлю або оренду нерухомості виключно через ріелторів, які повинні обов'язково пройти іспити для кваліфікації, щоб мати можливість займатися даним видом діяльності. Новий законопроєкт № 3618 "Про ріелтерську діяльність" в даний час направлено на розгляд профільного комітету.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

"Ні наші - не наші. Вкрав - сідай": Зеленський знайшов нового "розбійника"

Зеленський звільнив голову Кіровоградської ОДА, якого раніше спіймали на хабарі. Президент Володимир Зеленський прийняв рішення про відставку Андрія Балоня з посади голови Кіровоградської обласної державної адміністрації. Про це повідомляє прес-служба ОП.

Ілля Кива, скріншот відео
Ілля Кива, скріншот відео

"Іллюша! Ти лиса гн*да": ветеран "Азова" викликав Киву на поєдинок

Екскерівник штабу "Національного Корпусу" і ветеран "Азова" Родіон Кудряшов назвав народного депутата від "Опозиційної платформи — За життя" Іллю Киву боягузом і "лисою гн*дою" і викликав його на поєдинок. Так Кудряшов відреагував на інформацію, що Кива написав звернення до Генпрокуратури з вимогою відкрити проти нього кримінальне провадження за нібито напад на поліцейського в грудні 2019 року.

Ігор Лесев, фото з Facebook
Ігор Лесев, фото з Facebook

"Кастрація вже цієї осені, чекайте", - Ігор Лєсєв показав всіх грішних "баб-так" Зеленського

″Найтупіша і недорозвинена″ партія в Раді ″Слуга народу″ багата на розумних і красивих жінок. Але вони так вміло ховаються, що знайти їх практично неможливо. Таку думку висловив блогер Ігор Лєсєв у новому випуску програми ″Не добрий вечір″, яку присвятив найскандальнішим представницям уряду і ВР.