На Донбасі російські окупанти вчергове порушили режим припинення вогню та підло атакували позиції українських героїв. Без потерпілих не обійшлося – один військовослужбовець був поранений.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи, міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Наші воїни негайно реагували на усі можливі загрози з боку загарбників, змушуючи їх припинити агресивні дії", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Зокрема, російські збройні формування тричі відкривали вогонь з артилерійських систем, які давно мали б бути відведеними від лінії бойового зіткнення, по оборонця пункту Кримське. Також під прицілом опинилися й околиці Катеринівки, Хутора Вільного, Шумів, Новоолександрівки, Новозванівки і Славне.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Його було оперативно доставлено до лікувального закладу та надана необхідна медична допомога.

"Утримуючи оборону та зберігаючи контроль над обстановкою, українські військовослужбовці діяли рішуче та жорстко відповіли ворожим підрозділам, змушуючи окупаційні війська припинити свої агресивні дії. За даними розвідки, було знищено одного та поранено двох окупантів", - підкреслили в штабі ООС.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські герої розбомбили російську базу та звільнили частину Донбасу – "Доставляли багато клопоту"

Як повідомляв Знай. ua, бойовики збили вертоліт СБУ та ЗСУ, річниця непоправної втрати України.

Також Знай. ua писав, що на Донбасі вороги з гранатометів і кулеметів атакували українських героїв.