На Донбасі російські окупанти в черговий раз порушили режим припинення вогню та підступно атакували позиції українських героїв. Без жертв не обійшлося – бойовики вбили одного військовослужбовця та ще 3 поранили.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи, міномети, гранатомети різних систем, протитанкові ракетні комплекси, кулемети та стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Зокрема, противник відкривав вогонь поблизу Верхньоторецького, Широкиного, двічі неподалік Водяного, біля Авдіївки, Мар’їнки, поблизу Світлодарського, Кримського, Оріхового та Новотошківського.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Внаслідок обстрілів Україна втратила одного мужнього воїна, ще троє військовослужбовців отримали поранення. Наразі командування Об’єднаних сил висловлює щирі та глибокі співчуття рідним і близьким загиблого героя, а пораненим захисникам бажає скорішого одужання.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські герої розбомбили російську базу та звільнили частину Донбасу – "Доставляли багато клопоту"

Як повідомляв Знай. ua, бойовики збили вертоліт СБУ та ЗСУ, річниця непоправної втрати України.

Також Знай. ua писав, що на Донбасі вороги з гранатометів і кулеметів атакували українських героїв.