Марина Пеікрішвілі з Кривого Рогу, яка через вроджене пошкодження спинного мозку з дитинства прикута до інвалідного візка, 26 липня народила третього сина. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У 34-літньої жінки народився здоровий хлопчик вагою 3,3 кілограма і зростом 52 сантиметри. Дитина з'явилася на світ в одній з клінік Дніпра. Марині Пеікрішвілі зробили кесарів розтин. Щоб і мама і малюк були здорові, медики доклали чимало зусиль і закликають жінок з важкими діагнозами не втрачати надії.

Марина Пеікрішвілі, скріншот: відео ТСН
Марина Пеікрішвілі, скріншот: відео ТСН

Зазначається, що у жінки є старший син Дамір, якому п'ять років і середній Самір — йому майже три. Зі своїм чоловіком Омаром Пеікрішвілі Марина познайомилася 10 років тому. Чоловік зізнається, що закохався у майбутню дружину з першого погляду.

Омар працює в IT-сфері, а Марина б'юті-майстром. Слід зауважити, що тепер уже багатодітна матуся вдома справляється без нянь і домробітниць, проте не без допомоги чоловіка. Вже скоро подружжя з новонародженим сином поїде додому у Кривий Ріг. А через кілька тижнів Марина планує повернутися до роботи.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Марина Пеікрішвілі, скріншот: відео ТСН
Марина Пеікрішвілі, скріншот: відео ТСН

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українка померла через невдалий аборт, осиротивши трьох янголят - "першого народила у восьмому класі"

Як повідомляв портал "Знай.ua", замість синочка три лапоньки-доньки — багатодітна запоріжанка народила і прозріла. Родина просить небайдужих допомогти

Також "Знай.ua" писав, декретна відпустка для татуся в Україні - головні деталі закону від "слуг народу" Зеленського