Журналістка проекту "Таємний агент" Нового каналу Олександра Башкатова влаштувалася на роботу барменом в столичний паб, щоб дізнатися, як обманюють і що відбувається насправді за барною стійкою.

"Красивий антураж, дерев'яні столи, приглушене світло, що грає рок, – розповідає Олександра. – Заклад справив на мене гарне враження. Але те, що я побачила за стійкою і у приміщенні, де миють посуд, неприємно вразило.

Дівчина дізналася, як в цьому пабі "доглядають" за келихами.

Таємний агент, фото: прес-служба Нового каналу
Таємний агент, фото: прес-служба Нового каналу

"Працівниця витирала посуд не спеціальною ганчіркою, а старої футболкою, – каже агент. – Вона ще й похвалилася, що часто приносить старі речі, щоб використовувати їх на роботі. Більш того, жінка зізналася, що власники не замінюють їм старі рушники для посуду. Тому вона забезпечує себе всім необхідним сама".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Але це не найгірше, що побачила Олександра. Адже через кілька хвилин вона помітила таргана, який "відпочивав" на чистому посуді.

Таємний агент, фото: прес-служба Нового каналу
Таємний агент, фото: прес-служба Нового каналу

"Схоже, що в закладі таргани – це друзі співробітників, – каже дівчина. – Адже їх реакція на комах мене здивувала. Вони сміялися і розповідали, що "Андрій живе в одному кутку, а Гоша – в іншому". Але це ж повна антисанітарія!"

В іншому пабі Олександра влаштувалася на кухню. З її розслідування ви дізнаєтеся, як в пиво на розлив до старого доливають свіжий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, міські басейни приховують реальні загрози для здоров'я.

Як повідомляв Знай. ua, журналістка прийняла пологи у свині.

Також Знай. ua писав, як захиститися від охоронців і не платити.