За свідченнями очевидця, НЛО було сфотографовано у селі Ястрово, у 280 км від столиці Польщі, Варшави. Поки що невідомо чи мають інопланетяни справи у місті над Віслою, проте вже з'явилися заяви, що це фото - найякісніше фото літаючою тарілки будь-коли зроблене людиною.

Джерело: британське видання The Mirror.

Звичайний поляк їхав селом на своєму велосипеді, коли почув дивний шум. Обернувшись, чоловік побачив незрозумілий літаючий апарат у небі. Взявши себе в руки, він дістав свій смартфон і сфотографував краєвид, на якому чітко видно біля високого дерева НЛО. Парадоксально, та цей об'єкт максимально схожий до тих тарілок, які встигла нафантазувати популярна культура.

НЛО в Польщі, фото The Mirror
НЛО в Польщі, фото The Mirror

Згодом чоловік передав отриману світлину уфологу Роберту Бернатовичу, який звернувся до ексначальника відділу розслідувань Британської дослідницької асоціації НЛО Філіпа Ментла. Саме Ментл оголосив, що ця фотографія - найкраща світлина НЛО за останні 40 років. Інший експерт виразив припущення, що світлина справді справжня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні з'явилася гаряча лінія з прийому скарг на НЛО.

Раніше Знай.ua повідомляв, вчені-загарбники з Нібіру навели зброю на Землю, названа фатальна дата.

Також Знай.ua писав, труп маленького інопланетянина шокував науковий світ.