В Україні з 1 липня збільшать пенсії і соцвиплати — хто потрапив в число щасливчиків

В Україні з 1 липня планують підвищити мінімальний прожитковий мінімум до 2118 гривень. Завдяки цьому у деяких категорій пенсіонерів зросте пенсія. Крім того, збільшаться соцвиплати.

В Україні визначились, як боротися з боржниками комуналки

В Україні мають намір боротися з боржниками, які не сплачують за комунальні послуги. Законопроект №3613, передбачає реструктуризацію боргів, а також посилення штрафних санкцій для українців.

Зокрема, в законі зазначено, що боржників можуть не випустити за кордон, позбавити права користуватися транспортним засобом, а на нерухомість боржника може бути накладено стягнення.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Європа оновила список країн, яким відкриють кордони — чого чекати українцям з 1 липня

України немає в оновленому списку країн, для яких ЄС рекомендує відкривати кордони з липня. Проте нашу державу не внесли й до "червоного" списку країн.

Іран видав ордер на арешт Трампа і запросив допомогу Інтерполу

Прокуратура Ірану висунула звинувачення президенту США Дональду Трампа в зв'язку з вбивством генерала Касема Сулеймані та видала ордер на його арешт. Іран також звернувся в Інтерпол з проханням оголосити Трампа в міжнародний розшук з "червоною карткою" і пообіцяв продовжити кримінальне переслідування, навіть коли той піде з посади президента США.

Радіоактивний вітер несеться по Європі - під загрозою Фінляндія, Швеція, Естонія, Латвія і частина Данії

У Європі спостерігачі помітили підвищений рівень радіації на кордоні з Росією. Радіоактивний вітер з Росії може бути свідченням того, що існують пошкодження на атомній електростанції. Таку заяву зробили в ряді європейських країн, показавши на картах напрямки вітру і зону забруднення.