Студент з індійського міста Гургаон, штат Хар'яна змінився до невпізнаваності. Хлопець скинув 50 кілограмів за півтора року. Хлопець розкрив секрет, що треба їсти на сніданок, обід і вечерю, щоб бути завжди у формі.

Джерело: видання Times of India.

На піку ожиріння нині 22-річний Рахул Данг (Rahul Dang) важив 120 кілограмів. Він зізнався, що все життя страждав від зайвої ваги, з-за чого його постійно дражнили в школі. Однак в якийсь момент він взяв себе в руки і почав худнути.

Рахул // https://www.facebook.com/rahul.dang
Рахул // https://www.facebook.com/rahul.dang

Тепер він їсть на сніданок вівсянку на молоці, на обід — варені овочі і варену курку або два яйця, а на вечерю — брюссельську капусту і традиційний вегетаріанський індійський пряний суп-пюре з розварених бобових. Перед тренуванням Данг п'є чашку кави, а після — протеїновий коктейль. Часом може дозволити собі шматочок піци на тонкому тісті і курку у вершковому соусі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Спочатку Данг робив наголос на кардіотренуваннях і функціональних вправах: берпи, різні планки і джампінг джек. Під час карантину він сконцентрувався на силових тренуваннях. Хлопець дає навантаження на різні групи м'язів у різні дні, а в неділю відпочиває.

Своїм головним фітнес-секретом студент вважає чашку чорної кави перед тренуванням. Данг стверджує, що напій допомагає спалювати жир і прискорює метаболізм. Також він рекомендує пити більше зеленого чаю, так як він корисний для травлення і зміцнює імунітет.

Дуже мотивує хлопця захоплення оточуючих і відчутні зміни у своєму тілі. Індієць зазначив, що тренування і дієта надали йому самовпевненості і кардинально змінили її характер.

Він здолав шлях від замненої дитини до популярного блогера і має, чим пишатись.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, шоколад, сон і прогулянка - як позбутися зайвої ваги раз і назавжди.

Як повідомляв портал "Знай.ua", психолог розповіла, як позбутися від сором'язливості.

Також "Знай.ua" писав, які продукти категорично не можна їсти сирими.