Безпрецедентний випадок трапився у Хмельницькому днями. Водій маршрутки копнув ногою собаку на очах пасажирів. Про це написала місцева мешканка у пабліку Організація захисту тварин "ВРЯТУЙ ЖИТТЯ" Хмельницький у facebook, додавши боязке фото з маршрутки.

За словами дівчини, подія мала місце у маршрутці №28, яка курсує на мікрорайон Гречани.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Сьогодні в маршрутці №28 в 11:15 водій копнув ногою собаку , яка забігла в маршрутку за одним чоловіком, собака була з нашийником, оскільки собаку не могли просто так вигнати, він її штовхнув ногою на виході, собака пролетіла 2 метри. Знайте таких героїв, це просто жах з якими людьми ми живемо. Чоловік абсолютно неадекватний, і нічого поганого в своїх діях не вбачає", - йдеться у повідомленні.

Очевидці події були шоковані такою поведінкою водія. За словами пасажирки, вона хотіла сфотографувати ближче, але з такими неадекватами страшно. Адже чоловікові, який обурився його поведінкою, водій погрожував фізичною розправою.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua неподалік Дніпра в річці Самара місцеві рибалки виявили медуз.

Також Знай.ua писав, що в озері дніпровського парку Глоби з'явилися незвичайні пташенята.