Посилення карантину в Україні – прем'єр назвав головні умови та ліміт хворих

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив про те, за якої умови можливе посилення карантинних заходів як в окремих областях, так і на території всієї України.
За його словами, якщо кількість активних хворих на 100 тис. населення буде дорівнює 60, карантин посилять як в окремих областях, так і у всій країні.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан

В мережі з'явились правильні відповіді на ЗНО з української мови та літератури

У вівторок, 30 червня, відбулось зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) з української мови та літератури, для участі в якому зареєструвалося 369 562 особи.
В мережі вже з'явилися правильні відповіді на тести ЗНО з української мови та літератури, яке проходило сьогодні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Українські кінотеатри відкривають двері - готуємося до прем'єр та попкорну за новими правилами

Український уряд минулого тижня дозволив відновити роботу кінотеатрів на території всієї країни з 2 липня. А кілька днів тому роботу кінотеатрів було дозволено в Києві. У той же час, відновлення роботи можливе лише за певних умов, а глядачам не варто сподіватися на велику кількість прем'єр.

кінотеатр, фото Pxhere
кінотеатр, фото Pxhere

Українцям розповіли, коли діти зможуть поїхати до оздоровчих таборів

Український уряд ухвалив рішення продовжити заборону на роботу дитячих оздоровчих таборів до 31 липня. В якості аргументу МОЗ назвав "несприятливу епідеміологічну ситуацію в країні".
Глава МОЗ нагадав, що в оздоровчих таборах відпочиває велика кількість дітей з різних регіонів, тому під час відпочинку в цих оздоровчих таборах можливі спалахи захворювання на COVID-19.

Напівгола героїня секс-скандалу Клітіна заявила про створення партії для боротьби з "проститутами"

Колишня заступниця міністра інфраструктури та радник голови Державного космічного агентства України Олександра Клітіна заявила про створення власної партії "Україна проти корупції", щоб розібратися з "політичними проститутами".

Відповідне відео вона записала в еротичному червоному купальнику та опублікувала в Youtube-каналі.