Як правило, липень вступає у свої права спекотною і сонячною погодою, але в цьому дивному році все навпаки. Як повідомляє відомий метеоролог Наталка Діденко в Facebook, завтра в Україну прийде похолодання. Крім того, за словами синоптика, нашу країну очікує нова “порція” зливи з грозами та градом.

Нарешті дощі порадують східну Україну, в якій в останній час стояла сильна спека. Зокрема, грози пройдуть в Донецькій, Луганській, Запорізькій, Дніпропетровській області, а також в Криму. Західні регіони нарешті зможуть трохи відпочити. Наталка Діденко повідомляє, що ймовірність дощів тут є, але при цьому сильних грозових злив очікувати не варто.

Хмарно, фото Знай.ua
Хмарно, фото Знай.ua

На більшій частині території України нарешті “посвіжішає”. Атмосферний фронт принесе невелике похолодання, тому температура повітря практично по всій території України знизиться до 24-28 градусів вище нуля. Тільки на сході нашої країни буде спекотно – 28-33 градуси тепла.

Київ зустріне липень сухою погодою, без істотних опадів. Повітря у столиці прогріється до 25-27 градусів тепла.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше