Герої Збройних сил України продовжують оберігати наш спокій, ціною власного здоров'я. Військовослужбовці щодня ризикують собою, щоб не пустити ворога далі. На жаль, без втрат на Донбасі не обходиться. Зокрема, штаб Операції Об'єднаних Сил заявив, що за добу 30 червня були поранені двоє українських воїнів.

Війна на Донбасі, фото - Facebook-сторінка ООС
Війна на Донбасі, фото - Facebook-сторінка ООС

Російські терористи 30 червня провели відразу кілька обстрілів на Луганському напрямку. Один з них стався поблизу села Новозвановка, Попаснянського району. Терористи використовували міномети калібру 120 мм, ручні протитанкові гранатомети, а також стрілецька зброя. Двоє українських вояків були поранені осколками мінометної міни. Вони були швидко евакуйовані та доставлені до медичного закладу.

Війна на Донбасі, фото - Facebook-сторінка ООС
Війна на Донбасі, фото - Facebook-сторінка ООС

Проросійські найманці в черговий раз міцно отримали “по зубах”, і були змушені відступити. Втрати серед збройних сил терористичних угруповань уточнюються. Штаб ООС зазначив, що бойовики і далі будуть отримувати “адекватна відповідь” на свою агресію.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Померло четверо - захворіло півтори сотні: українських героїв атакував новий невидимий супротивник

Як повідомляв портал Знай.uа Російські військові таємно проникли на територію України і розмістили секретну військову базу – показано місце

Також Знай.uа писав, Молода українка проміняла сукню на форму, рятує хлопців на Донбасі бинтами і добрим словом - "Ангел з позивним Білка"