У Києві під будівлею Печерського суду проходить численний мітинг на підтримку Порошенка.

У середу, 1 липня, Печерський райсуд Києва продовжив обирати запобіжний захід п'ятому президенту України, співголові фракції "Європейська солідарність" Петру Порошенку.

Під будівлею суду зібрався мітинг на підтримку ексгаранта. У ньому беруть участь екс-глава РНБО Олександр Турчинов та герой України Михайло Забродський.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Петра Порошенка підозрюють у тому, що, будучи президентом України, в 2018 році шляхом видання "явно злочинного наказу" схилив голову Служби зовнішньої розвідки Сергія Божка до перевищення ним влади і службових повноважень і спонукав його до призначення своїм першим заступником Сергія Семочко.

Зі сцени на мітингу під стінами суду виступають активісти, народні депутати від "Європейської солідарності".

"Сьогодні сюди приїхала вся Україна. І вся Україна говорить "ні" політичним репресіям. І ми не дамо зґвалтувати українську Конституцію. Володимира Олександровича звуть Олександровичем, а не Володимиром Володимировичем. Ми нікому не дамо перетворитися на маленького такого собі Путіна в Україні. Ми цього разом не допустимо", - заявив зі сцени нардеп Олексій Гончаренко.

Учасники акції тримають плакати з написами: "Зеленському пока пакувати валізи", "Зеленський - неякісний президент.

А сам Порошенко потролив прокурора.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенка звинуватили в державній зраді

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко спробував нагадати Зеленському завдання влади

Також Знай.ua писав, Порошенко здійснив візит на затоплене Прикарпаття