Управління Національної поліції у місті Чернівці втілило мрію маленької дівчинки. Дитина страждає від онкологічного захворювання, і через хіміотерапію втратила волосся. Поліцейські підтримали дитину, і віддали їй своє волосся для виготовлення перуки.

Маленькій Валерії всього 5 років, але вона страждає від страшного захворювання. Напередодні Дня Народження, вона отримала той подарунок, про який дійсно мріяла. Капрал Поліції Мар'яна Жизномірська обстригла волосся і передала його у фонд “Підтримай тих, хто потребує”.

Буковинська поліцейська втілила мрію онкохворої дівчинки та віддала їй своє волосся для перуки Відтепер маленька...

Geplaatst door Національна поліція України op Dinsdag 30 juni 2020

Дівчина відрізала 50 см волосся, і віддала їх майстру, щоб він виготовив перуку для маленької дитини. Співробітниця поліції оплатила виготовлення перуки і пожертвувала кошти на лікування дівчинки. Подарунок вже піднесли дівчинку, дівчинка була в захваті!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше до юної тернополянке повернувся рак, дівчинці потрібна допомога.

Як повідомляв портал "Знай.uа" рак з'їдає п'ятирічного українця, батьки просять допомоги.

Також "Знай.uа" писав, що трирічної українці потрібна допомога в боротьбі з раком.