В Польщі автобус з 40 українцями потрапив у жахливу ДТП. В результаті постраждало 16 пасажирів, шестеро з яких потрапили до лікарень, одна особа – у критичному стані.

Про це повідомляє "Укрінформ".

Як відзначається, у Сілезькому воєводстві на автодорозі №1 поблизу Богуславіце сталася аварія за участю вантажного автомобіля та пасажирського автобуса, в якому перебували близько 40 громадян України.

Фото з місця аварії

"За попередньою інформацією Генерального Консульства України в Кракові, в результаті зазначеного ДТП 16 громадян України отримали травми різного ступеня тяжкості, з них 6 були госпіталізовані. На цей час 1 людина у важкому стані", - повідомили в МЗС.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото з місця аварії

Також, як пишуть польські ЗМІ, автобус прямував з Тернопільської області в напрямку Варшави. Наразі Генконсульство знаходиться в оперативному контакті з пожежниками, поліцією і рятувальними службами. Всіх людей, які не мають потреби в медичній допомозі, тимчасово розселили в готелі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині під легковиком вибухнула земля, у водія потемніло в очах - асфальт начинений вибухівкою

Як повідомляє портал Знай.ua, під Харковом п'яний піп потрапив в аварію і пропав з радарів" - в суді порожньо

Також Знай.ua писав: проміле зашкалювала - в Ужгороді водій показав майстер-клас вертикального паркування