3 липня на території України очікується нестерпна спека, місцями температура повітря підвищиться до +36 градусів. Однак дощі та грози нависнуть над західними регіонами, а також локально пройдуть у Чернігівській і Сумській областях.

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що в суботу в Україні переважатиме спекотна і суха погода.

"В більшості областей України – сильна спека! Очікується вдень +30 +35 градусів, на півдні, на сході та місцями в Центрі місцями +36 +39 градусів! Тільки на Заході буде трохи нижче, +25 +29 градусів, а в дощах навіть подекуди +20 +24 градуси", - написала синоптик.

У Києві в суботу можливий локальний дощ. Повітря вдень у столиці прогріється до +29 градусів.

Одразу почну із температури повітря. У більшості областей України - сильна спека! Очікується вдень +30+35 градусів, на...

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 3 juli 2020

За даними синоптиків Укргідрометцентру, в Україні 4 липня на більшій частині території буде суха і дуже спекотна погода. У східних і південних областях температура досягне рекордних +36 +38 градусів.

погода на 4 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що в Укргідрометцентрі пояснили, чому в Україні в 2019-2020 не було зими.