В Туреччині на фабриці феєрверків сталася пожежа, яка спричинила низку вкрай потужних вибухів з петард і салютів. В результаті події постраждали 97 осіб, а кількість померлих збільшилася до чотирьох.

Джерело: іноземне інформаційне агентство Associated Press.

Як відзначається, на турецькій фабриці, на якій знаходилося 186 робітників, сталася потужна пожежа, а потім і вибухи з петард і салютів.

Міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджа, який побував на місці події, повідомив, що більшості співробітників вдалося вчасно евакуюватися і уникнути серйозних травм. За його словами, лише один з тих, що вижили знаходиться в лікарні в критичному стані.

Фото з місця події

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після вибухів і пожежі на місце були відправлені десятки пожежників, які залучили для робіт два вертольоти і один літак. Крім цього на місці події працювали 85 машин швидкої допомоги і 11 одиниць спеціальної техніки.

Попри велику кількість залучених служб, їм вдалося стабілізувати ситуацію тільки через кілька годин після виникнення загоряння. Причина пожежі вже встановлюється компетентними органами.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, біля аеропорту "Київ" спалахнула масштабна пожежа, рятувальники летять з тоннами води - перші подробиці

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Харкові спалахнула дитяча поліклініка, дуже страшно - тікали всі

Також "Знай.ua" писав, жертвам вибуху на Позняках показали голі стіни замість квартир - "Так жити не можна"