В Україні спекотне літо, сезон винограду, динь та кавунів тільки починається. Карантинні обмеження дозволяють громадянам ходити на ринок за покупками, а для того, щоб все було якісно, виробники та фермери вивчають нові особливості.

Так, з'явилася інформація, що українці в 2020 році зможуть знайти в продажу кавуни з QR-кодом, який познайомить покупця з особливостями Херсонського краю, так званої "батьківщини соковитих кавунів". Про це стало відомо завдяки новій публікації пабліка Instagram "news_kiev".

Публікація news_kiev, скріншот: Instagram
Публікація news_kiev, скріншот: Instagram

За допомогою наклейок з QR-кодом будь-який українець, який купить кавун, вирощений в Херсонській області, зможе дізнатися про туристичні локації краю й ознайомитися з місцевими пам'ятками. На прес-конференції президент регіональної туристичної організації" Туризм Херсона "повідомив, що херсонські кавуни стануть смугастими послами" регіону. Ось такий він, креатив 2020. Всього кавунів з QR-кодами буде 100 тисяч.", - повідомляють автори публікації.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Запорізькій області супермаркети вже почали балувати своїх покупців сезонними фруктами і овочами, тільки от ціни поки складно назвати прийнятними. Детальніше про цінову політику в місті Пологи розповідає видання "Районка".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Українські супермаркети вже поступово заповнюються не тільки великою кількістю яблук, але і кавунами, сезон яких, здавалося б, ще не прийшов. Незважаючи на це, люди охоче купують літні ласощі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вибори в смартфоні - коли українці зможуть голосувати онлайн.

Як повідомляв Знай.uа паспорт стане звичайним папірцем – українцям показали наслідки "держави в смартфоні".

Знай.uа писав, запорізькі продавці "труять" покупців нітратними кавунами — ціна "кусається", але попит є.