В той час, як мільйони українців змушені сидіти на карантині, без реальної можливості поїхати на відпочинок, для президента це не проблема. Зеленський, чия дружина все ще лікується від коронавірусу, приїхав на сонячний берег Одеси. Зрозуміло, ця поїздка не обійшлася без фотозвіту на офіційній сторінці президента в Instagram.

“Наша перлина біля моря”, підписав Зеленський фотографію. “Солоне повітря, чиста вода, крики чайок, і люди, які голосові мету, і вміють наполегливо до неї йти”. І дійсно, Одеса – це справжнє, чисте море, в якому вже більше півроку стоять останки нафтетанкера, який ніхто не може забрати. Чому б президенту не зробити фото на його тлі?

У коментарях під фото розгорілася справжня війна. “Де Біллі Айлиш втратив?”, “Найгірший”, “Звільніть Авакова!”, коментували користувачі публікацію президента. “Заїдьте на Лузановку”, попросив один з жителів міста, явно незадоволений якістю життя в районі Одеси. "Коли почнете робити, а не говорити?"

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський підписав законопроект, який передбачає скасування кримінального покарання за водіння в нетверезому вигляді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський вирішив віддячити поліцейських за дієве дотримання карантину.