Стало відомо, що популярний американський репер Каньє Вест оголосив, що збирається балотуватися на пост президента Сполучених Штатів Америки. Про це він заявив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

"Ми повинні втілити обіцянки Америки, вірячи в Бога, об'єднавши наше бачення та побудувавши наше майбутнє. Я балотуюся в президенти Сполучених Штатів!" - оголосив співак.

Заяви Каньє Веста, скріншот Twitter

Варто відзначити, що Вест не уточнив, коли саме він збирається виставити свою кандидатуру на посаду президента Америки, але супроводив твіт тегом #2020VISION. Ймовірно, мова йде про найближчі вибори, які відбудуться в листопаді 2020 року.

До того ж, на публікацію репера в числі інших відреагував і відомий бізнесмен, засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск. Мільярдер запевнив співака у тому, що він може розраховувати на його підтримку.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Повністю підтримую", - коротко написав Ілон Маск.

Відповідь Ілона Маска, скріншот Twitter

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що охоронець Каньє Веста розповів про поганий характер репера.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ілон Маск засвітився в компанії Каньє Веста.

Також "Знай.ua" писав, що Кім Кардашьян спробувала розвіяти чутки про проблеми з Каньє Вестом.