В Україні можуть заборонити впровадження 5G через вкрай негативне його впливання на здоров’я. Дана петиція на сайті президента вже набрала необхідну кількість голосів для розгляду - 25 тисяч. Автор звернення Гордей Юліана Валеріївна пропонує не запроваджувати 5G в Україні, доки не доведуть безпечність даного виду інтернету.

"Без клінічно підтвердженої доказової бази по безпечності даного виду зв’язку просимо не вводити його в нашій країні"! - йдеться у тексті петиції.

Інтернет-агітатори, скріншот: YouTube
Інтернет-агітатори, скріншот: YouTube

Через 2 дні термін петиції завершується, а це означає, що її розгляне президент.

Як відомо, 5G - 5-те покоління мобільних мереж або 5-те покоління бездротових систем. Назва, яку використовують в деяких наукових працях і проєктах для позначення наступних телекомунікаційних стандартів для мобільних мереж після стандартів 4G.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський не стримав дане слово перед шахтарями по погашенню боргів "Центренерго" – профспілка.

Як повідомляв Знай.uа 8-годинний відпочинок в Одесі: графік робочої поїздки Зеленського показали українцям.

Знай.uа писав, Порошенко налетів на Зеленського з обвинуваченнями, ввижається Путін.