Війська РФ можуть прорватися з окупованого Криму в Херсонську область, щоб дати можливість пустити воду з Дніпра в Північно-Кримський канал.

Таку версію розвитку подій допускає командувач Військово-морських сил України Олексій Неижпапа в інтерв'ю одеському виданню "Думська".

Окупанти вдарили ракетою на Донбасі, фото: ООС / Facebook
Окупанти вдарили ракетою на Донбасі, фото: ООС / Facebook

"Я не виключаю таких дій з боку Російської імперії. Ми готуємося. Все розповісти не можу, але ось вам маленький факт. Дальність ракетного комплексу "Нептун" дозволяє застосовувати його з материкової України на підходах до Севастополя. Ось там і подивимося ... Ми готуємося до повномасштабної військової конфронтації", - сказав він.

Російські окупанти в Криму, скріншот: YouTube
Російські окупанти в Криму, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Командувач ВМС вважає, що першим дзвіночко старту повномасштабної конфронтації РФ буде початок відновлення Північно-Кримського каналу.

Наразі всі сили покладено на укріплення морської частини - будуються нові місця базування. Адже це нереально перебувати тільки в маленькій гавані в Одесі і в маленькій гавані в Очакові...

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський не стримав дане слово перед шахтарями по погашенню боргів "Центренерго" – профспілка.

Як повідомляв Знай.uа 8-годинний відпочинок в Одесі: графік робочої поїздки Зеленського показали українцям.

Знай.uа писав, Порошенко налетів на Зеленського з обвинуваченнями, ввижається Путін.