Астрологи попереджають, що в понеділок 6 липня буде 15-м місячним днем, це говорить про його непередбачуваність і навіть певну небезпеку. Потрійний коридор затемнень закрився, але його вплив буде переслідувати землян ще два тижні. Рекомендується бути уважними і спокійними не тільки в понеділок, але і всю наступну тиждень, і тоді неприємності обійдуть вас стороною.

Овен

Чутки, плітки, “скандали, інтриги і розслідування” на Овнів чекають в понеділок 6 липня. Пристрасті вируватимуть, але найбільш виграшна стратегія для вас — залишатися незворушним.

Гороскоп, фото pixabay
Гороскоп, фото pixabay

Телець

День промайне повз вас як торнадо — просто постарайтеся не опинитися у нього на шляху. Будьте максимально нейтральні і доброзичливі. В кінці дня корисно прогулятися на природі.

Близнюки

Цей день піддасть випробувань вашу тонку душевну організацію. Реальність виявиться значно грубіше і непередбачуванішою ваших очікувань. Якщо ви вистоїте цей час з честю і не опускають рук, вийдете на новий рівень саморозвитку — на крок ближче до кращої версії себе.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Рак

Як би вам не подобався ваш комфортний панцир, вийти із зони спокою все ж доведеться. Прислухайтеся, чого від вас хоче життя. Сміливо кидайтеся в бурхливу річку подій і пливіть проти течії — крапелька бунту піде тільки на користь.

гамак для відпочинку
Гамак - найкращий спосіб відпочити з комфортом https://goodmak.com/

Лев

Ви блискучі і чарівні. Пропускайте повз вуха думку тих, хто вважає інакше, і ні про що не переживайте. Більшість критики на вашу адресу сьогодні обумовлене тільки заздрістю. На особистому фронті вас чекає феєрична пристрасть.

Діва

Не піддавайтеся, якщо вас будуть провокувати на конфлікт. Таким чином “вампіри” у вашому оточенні хочуть викрасти вашу цінну життєву енергію. Більше уваги приділіть старшим родичам, поговоріть з ними, запитаєте ради — те, що ви почуєте сьогодні, буде дуже цінним.

Терези

Для вас вчорашнє місячне затемнення привідкрило двері в нове життя — не пропустіть шанс. З великою ймовірністю ви увірветеся в чиєсь життя і переверне світ цієї людини з ніг на голову. Правда, що з цим робити, вам доведеться думати удвох. Можливо, почати зустрічатися?

Скорпіон

Скорпіонам в цей день бажано заспокоїтися, розслабитися і не робити нічого важливого. Медитації, духовні практики, читання і заняття творчістю — ось ідеальний сценарій для сьогоднішнього дня. Кар'єрні і фінансові рішення краще відкладіть на… скажімо, середу.

Стрілець

Ваша рухома натура допоможе вам пережити цей день з найменшими втратами. Ви будете гнучкими у спорах, вдасться зберегти прихильність людей по обидві сторони “барикади”. Але не захоплюйтеся, догоджаючи і тим, і іншим — вас в цьому випадку можуть звинуватити в лукавстві.

Козеріг

В цей день вам краще зупинитися, подумати і поспостерігати за тим, що відбувається. Ви будете близькі до особистого Дзену як ніколи. Позиція спостерігача і відкритість до життєвих змін — кращий варіант для вас.

Медитація, фото pxhere.com
Медитація, фото pxhere.com

Водолій

Спокуси цього періоду вам будуть не страшні, якщо ви не будете довірливі. У цей день можна і треба витрачати гроші. Покупки прослужать довго і будуть радувати не один рік. Якщо у вас є людина, якій ви хотіли б зізнатися в почуттях — дерзайте. З великою ймовірністю вам відповідять взаємністю.

Риби

Перенесіть на наступний тиждень всі відповідальні справи і розмови. Ніхто не стане вас засуджувати за легку пасивність і небажання приймати рішення. У професійному плані зірок з неба ви в цей день не схопіть, а ось що стосується навчання та освоєння нових навичок — тут вас чекає успіх.