Популярний курорт Туреччина відкрив свої двері для відпочиваючих, в тому числі на туристів з України. Власник туристичної компанії Макс Кухар дав корисні поради та розповів про нові правила тим, хто зібрався поїхати у відпустку в екзотичну країну.

Після повернення з Єгипту є обов'язкова 14-денна обсервація по прильоту в Україну, а от туристам, які будуть летіти з Туреччини, обсервація не потрібна. Така різниця пов'язана з тим, що Єгипет знаходиться в червоній зоні за кількістю хворих, а Туреччина – в зеленій.

У приміщення аеропорту пускають тільки пасажирів з авіаквитками і до посадки на літак люди проходять три температурного скринінгу тіла. У літаку протягом усього польоту.

Відпочинок у Туреччині, фото: Coral Travel
Відпочинок у Туреччині, фото: Coral Travel

"Їжі все також багато, як і було. Напоїв також багато, як і було. All inclusive залишився незмінним, хорошим", - стверджує Макс.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

За протоколом у готелів в Туреччині зараз є обмеження в залежності від території вони можуть завантажуватися не більш, ніж на 50 або 70 відсотків.

"зараз Ціни такі ж, як у минулому році. Зараз нестандартний липень місяць. Як правило, в липні ціна зовсім інша, це самий топ і самий високий сезон. Але так як у нас нестандартний 2020 рік, то зараз ціни як на початку сезону", - говорить Кухар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що чекає перших українських туристів, що прибули на відпочинок до Туреччини.

Як повідомляв Знай. ua, відомий блогер поскаржився на львівський аеропорт.

Також Знай. ua писав, що які країни українців чекають з розпростертими обіймами.