34-річна американка Міки Судо виграла в конкурсі імені Натана з поїдання хот-догів на швидкість. Це вже сьома поспіль перемога дівчини.

Джерело: видання Sports.yahoo.

"Немає фанатів, немає проблем! Міки Судо б'є рекорд жіночого хот-дога за 48 хвилин за 10 хвилин, щоб завоювати свій 7-й титул поспіль", - заявив провідний Дастін Дорсі.

Поїдання хот-догів, фото: youtube
Поїдання хот-догів, фото: youtube

Також дівчина побила власний попередній рекорд в 41 хот-дог у конкурсі для жінок. Напередодні змагання дівчина розповіла організаторам, що їй не подобається новий формат конкурсу у закритому відвідуванні, який ввели через карантин.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Також в цьому році учасниць розділили полиетиленовою плівкою, щоб мінімізувати контакти, а ведучий був у масці - присутність глядачів заборонили, а підтримувати учасниць довелося членам знімальної групи.

На відео видно, як жінки просто руками напихають їжу до рота і намагаються якомога швидше прожувати хот-доги.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відьма? Красуня поглинає тонни калорійних страв і не товстіє, як їй це вдається.

Як повідомляв портал "Знай.ua", психолог розповіла, як позбутися від сором'язливості.

Також "Знай.ua" писав, які продукти категорично не можна їсти сирими.