Національний поштовий оператор, компанія "Укрпошта" попала у неприємну ситуацію. Українці побачили процес відвантаження посилок у фірмовий автомобіль і зняли цей кошмар на відео. Так ось чому нам приходять розбиті вази і потрощені бокали.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Perepichka News.

Укрпошта, фото Укрпошта
Укрпошта, фото Укрпошта

"Безглузда і нещадна "головна пошта країни". В інтернеті опублікували інноваційний спосіб завантаження ваших дорогоцінних посилок Укрпоштою. Боже, вимкни цей конвеєр", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що глава національного поштового оператора, компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський поділився інформацією про свої доходи. Тепер українці дізнаються, скільки насправді заробляє мультимільйонер-листоноша.

Справа в тому, що на початку року розгорнувся неабиякий скандал про його величезну заробітну плату в 1 мільйон 24 тисячі гривень за один місяць. Керівник підприємства повідомив, скільки насправді він заробляє. За його словами, це 47 тисяч гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, глава "Укрпошти" мультимільйонер Смілянський плачеться про маленьку зарплату - "Раніше я отримував...".

Як повідомляв Знай.uа, клієнтка Укрпошти поскаржилася на "зажаті" гроші, таке може трапитися з кожним - "Оформляли в особистому..."

Знай.uа писав, автофіксація "заробила" - українець отримав "лист щастя" замість власника іншої "тачки".