Шалена спека, як завжди, застала нас зненацька посеред літа. Щасливчики їдуть на море, прохолоджуються з мохіто. А для тих, у кого в місті ще не знято карантин, в мережі знайшовся чудовий лайфхак.

Все елементарно: на відео пухнастий кіт прохолоджується в потоках холодного повітря перед вентилятором. Але як він це робить! Розкішшю і достатком просочений кожен кадр. Насолоджуватися маленькими радощами — висока майстерність. Кіт на ім’я Васільок вміє релакснути.

Відео розміщено в мережі.

Кіт, скріншот з відео
Кіт, скріншот з відео

Кіт, скріншот з відео
Кіт, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Деяких коментаторів, втім, це відео тільки роздратувало:

"Як же жарко сьогодні... У мене на роботі ні кондиціонера, ні вентилятора — заздрість", "Кішечка така ділова. Лапкою махає на господаря: „Йди, не загороджуй мені вітерець!“, "Ефекти крутіше, ніж в музичних кліпах!", "Мордаха смішна!!!"

Кіт, скріншот з відео
Кіт, скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дівчина з чистим серцем прихистила дворняжку, через пару днів подиву не було меж: справжня іграшка.

Як повідомляв Знай.uа під Дніпром водний монстр трохи не пообідав переляканими городянами - лежав на порозі, висолопивши язика.