Романтична історія Вадима і Лізи була як з казок та фільмів. Вони були молоді і закохані і вирішили пов'язати життя один з одним.

Закохані призначили дату весілля і буквально втекли від своїх гостей під час свята, щоб більше часу провести один з одним. Вони взяли квитки на найближчий рейс і полетіли до моря.

"Я тебе так люблю, навіть не віриться! Наш медовий місяць вже почався", — прошепотіла Ліза і обняла чоловіка.

Вадим теж був щасливий і навіть не вірив, що можна так по-справжньому любити. Цілий тиждень вони багато фотографувалися, загоряли, купалися і раділи життю. Однак їх життя змінило фатальний ранок.

Вадим прокинувся раніше і вирішив не будити Лізу, яка солодко спала. Він вирішив перед сніданком купуватися і відправився до моря. Коли дівчина прокинулася, то побачила що коханого немає поруч і здивувалася, чому він не розбудив її.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Ліза зрозуміла, що він міг піти на пляж і вирішила приєднатися до нього. Проте коли вона прийшла на пляж, то побачила там дивну метушню. Дівчина підбігла до них і побачила Вадима, який лежав біля води без ознак життя.

Ліза обняла чоловіка і у неї почалася істерика. Його не вдалося врятувати.

Вже пізніше дівчина дізналася, що вранці на цей пляж виходять кататися серфери. І в цей час у масці плавав Вадим і під час великої хвилі хлопець намагався виринути, але його вдарило об край дошки.

Ось так Ліза поїхала в медовий місяць, а повернулась вдовою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, корисні звички для втримання ваги після схуднення.

Як повідомляв Знай. ua, домашні засоби допоможуть виростити довге гарне волосся.

Також Знай. ua писав, про найкращі засоби від веснянок і пігментних плям