В Колумбії кілька днів тому стався жахливий інцидент. У муніципалітеті Пуебло-Велья вибухнув бензовоз, який після дорожньо-транспортної пригоди впав у кювет. В результаті аварії загинули як мінімум 10 осіб і більше 50 отримали серйозні опіки. Про це повідомляє місцевий портал El Tiempo.

Люди з каністрами збіглися до автоцистерни та зливали безкоштовне паливо, коли стався вибух. Остаточні цифри про кількість постраждалих ще невідомі.

На відео з місця катастрофи видно, що там було багато людей у формі. Але вони стояли віддалік, не заважаючи іншим займатися мародерством.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, в Туреччини на фабриці феєрверків сталася пожежа, яка викликала ряд вкрай потужних вибухів з петард та салютів. У результаті події постраждало 97 осіб, а кількість померлих збільшилася до чотирьох.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Польщі підпалили хостел з українськими заробітчанами. На момент пожежі там проживали 12 людей, більшість з яких українці.

Також портал Знай.uа писав, що яскравий НЛО у вигляді гігантської кулі увійшов в атмосферу Землі над Японією, оглушливим гуркотом пролетів над столицею, а потім вибухнув силою в 150 тонн тротилу.