Українська дитяча письменниця Лариса Ніцой звернулася до своїх читачів у соціальній мережі Facebook з досить тривожною історією.

Письменниця стверджує, що її знайомі зіткнулися з поліцейським "свавіллям". Жінка розповіла про те, що в Кіровоградській області до фермерів з рейдом приїхала обласна поліція. Про це стало відомо завдяки новій публікації Лариси Ніцой в мережі Facebook.

Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook
Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook

"Кіровоградщина. Що відбувається? Зателефонували знайомі зі Знам'янського району, кажуть, на них напала Нацполіція. Питаю, яка поліція? Обласна. А районна поліція, що говорить? Розводить руками, каже, що не знають, що стукнуло обласній. Я сама колись пережила рейдерське захоплення підприємства міліцією. Маски-шоу. Ледве відбилися. Від збитків і досі не оговталася. Це що, знову? Дмитрівська сільська рада, підприємство "Колос", пайовики — всі між собою громадою дружать. Вийшли збирати урожай. Налетіла нацполіція, все зупинила, заблокувала, техніку оточила. Каже пайовикам, ви тут незаконно. Очманілі селяни пхають документи на землю під ніс нападникам. Ті й дивитися не хочуть. Нам сказали, ми виконуємо наказ. Чий наказ? Тиша. Все заблоковано. Урожай сиплеться... Я уявляю ці збитки. Комусь сподобалася земля. Це що тепер по всій країні чекати розбою? Закон про землю в дії?", - пише Лариса Ніцой.

Ніцой, фото: Getty Images
Ніцой, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що Лариса Ніцой прокоментувала стихійні явища, які охопили Західну Україну. Діячка звинуватила місцеве населення у відсутності ініціативи по захисту лісів, що і стало однією з причин екологічного лиха.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, одіозна Ніцой розповіла історію про "перемогу України".

Як повідомляв Знай.uа Ніцой "перекинулася" на сторону Зеленського і заговорила про знищення України.

Знай.uа писав, Супрун і Ніцой показали "гниле нутро" Шарія, українці прозріли.