Українці масово ринулись на місцеві курорти. Так, на курорті Коблево туристичний сезон в розпалі. Людей на пляжі тьма, але от вода в морі залишає бажати кращого. Вона тепла, але вкрай брудна.

Місцевий блогер опублікував відео з місця морського відпочинку і дав свої поради на каналі "Ispoved odnogo iz" на YouTube.

"Вода тепла, гарна, але брудна", - розповів він про морській воді в Коблево.

Автор каже, що тут завжди така вода, адже багато людей і зараз море знаходиться в цвітінні, що дуже характерно для цього сезону.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Українці активно коментують ролик блогера і висловлюють власні думки з цього приводу.

"І вся каналізація без очищення в море))) уринотерапія рулить, оздоровлюйтеся!", "Відпочивати - однозначно ні, потусити - так", "Ти йдеш говориш про реальність європейську і пляшка від бухла плаває ззаду", "Та ж Лузанівка, тільки масштабніший", "Дивний тип, головне, що сміття не плаває. Жучки і тд. це все дурниця, а вода дійсно клас. Приїдете до нас в Маріуполь, ви будете в шоці", "Вода у морі, як у покійної ямі", - пишуть користувачі.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше привітна Туреччина, розкішна Чорногорія і доступна Албанія - для в'їзду українців відкрили 23 країни.

Як повідомляв портал Знай.ua, Відпочинок на морі – власники баз відпочинку назвали ціни за номер в сезон 2020.

Також Знай.ua писав, що Відпочинок в Україні 2020 – озвучено всі ціни на житло біля моря та в горах.