В Луцьку, куди напередодні завітав президент України Володимир Зеленський, військових змусили вигрібати воду з калюж пляшками і листям, таким чином осушуючи їх, аби залатати.

Про це повідомляє 24 канал.

Зокрема, як відзначається, наказ дало командування частини під виглядом ремонту доріг, які не проводилися до того приблизно протягом 20 років.

Фото з місця ремонту

Спочатку військові з 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації осушили ями, після чого їх залили смолою і засипали гравієм. А провели такий "ремонт" військовослужбовці через приїзд українського лідера Володимир Зеленський, який був з робочим візитом у Волинській області.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Фото з місця ремонту

Окрім цього, в мережі оприлюднили фотографії та відеоролик з місця, на яких видно, як військові за допомогою пляшок та саморобних віників намагаються осушити та залатати ями.

Нагадаємо Знай писав, що Зеленський пообіцяв буковинцям добудувати міст через Прут.

Також Знай повідомляв, що президента просять не допустити катастрофи в металургії через підвищення тарифу на передачу електроенергії

Нещодавно Знай передавав, що в Чернівцях мешканці завалилися на Зеленського зі скаргами.