У суботу, 11 липня, майже по всій території України переважатиме сонячна і спекотна погода. Тільки в деяких західних регіонах очікуються гроза, температура повітря +27 +32 градуси.

Найнижчою буде температура у Львівській та Волинській областях – +27 +29 градусів. Найтеплішим буде Південь країни – +30 +32 градуси. Такий прогноз склали синоптики Укргідрометцентру.

погода на 11 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

"А ось дійсно комусь і буде холодно саме на Петра і Павла. Адже 12 липня в західній частині України температура повітря в неділю знизиться до +14 +20 градусів та ще й з сильними грозовими дощами", - написала синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

У Києві в суботу синоптик прогнозує сонце і спеку, температура повітря буде в межах +30 +32 градуси. У неділю в столиці ближче до вечора можливий дощ з грозою і +28 +29 градусів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Кажуть - паршивому поросяті й у Петрівку холодно. Це точно. Бо як може бути холодно комусь, коли завтра в усій Україні...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 10 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.