Українці закликають Володимира Зеленського виконати свою передвиборчу обіцянку і подати у відставку з посади президента України через порушення закону. Зокрема, мова йде про зізнання глави держави, що він не задекларував понад 5 мільйонів гривень, що своєю чергою і є тим самим порушенням українського законодавства.

Відповідна петиція з цим з'явилася на сайті інтернет-представництва Президента України.

"18 квітня 2019 року у програмі "Право на владу" Володимир Зеленський пообіцяв подати у відставку, якщо порушить закон. Цим він здобув підтримку 73% виборців у другому турі, який пройшов через 4 дні після тієї заяви. 7 липня 2020 року президент Володимир Зеленський зізнався, що не задекларував величезну суму доходів від продажу ОВДП і цим порушив закон "Про запобігання корупції", - йдеться в повідомлені.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

А відтак, автор петиції вимагає від Зеленського дотримати своє слово і подати у відставку через порушення законодавства.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Звертаємося до пана президента із закликом дотримати своє слово і подати у відставку, або визнати, що за 4 дні до другого туру 18 квітня 2020 року він збрехав своїм виборцям", - наголошується в петиції.

Скріншот петиції

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мера Києва Віталія Кличка підозрюють у черговому "розпилювання" бюджету.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нардеп показала, як менеджери "Укрзалізниці" заробляють за добу від 50 до 150 тисяч гривень.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський терміново збирає парламент: з зарплат чиновників знімуть карантинні "кайдани"