Прес-секретар українського лідера Юлія Мендель відреагувала на гучні чутки про нібито вагітність від президента Володимира Зеленського та запевнила, що це абсолютна неправда.

Про це вона написала на власній Instagram-сторінці.

Варто зауважити, що напередодні в мережі з'явилися чутки про те, що прес-секретар Зеленського Мендель може бути вагітна від глави держави. Так, низка осіб натякнули українцям на любовний зв'язок між ними, зокрема, це зробив і колишній лідер партії "5.10" Геннадій Балашов. За його даними, чутки про те, що Мендель - вагітна коханка президента, поширюються в урядовому кварталі.

Юлія Мендель, фото:Instagram
Юлія Мендель, фото:Instagram

"Кожен Фейк має своє ім’я. Вийшла стаття з іменами топ-фейкотворців року. Читайте, думайте і пам’ятайте: Ви - те, що ви споживаєте. Особливо, коли йдеться про інформацію. Поважайте інших і головне - поважайте себе", - написала Мендель, посилаючись на матеріал, де вказано, що вона не вагітна від Зеленського, а дана інформація – є фейком.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, помічниця Зеленського Мендель зізналася, що президент підвищив її батькам зарплату.

Як повідомляв Знай. ua, "щаслива і сонячна" Юлія Мендель "загуляла" із Зеленським в Одесі.

Також Знай. ua писав, що помічниця Зеленського Мендель зізналася, що вона любить часто пити.