У неділю, 12 липня, Україна опиниться розділена на дві частини циклоном і антициклоном. Відповідно, і погода буде сильно відрізнятися. Синоптик Наталка Діденко заявляє, що західні території нашої країни очікує значне похолодання. Місцями температура повітря вдень може знизитися до +12 градусів. Також є ймовірність сильних дощів і грозами на заході, півночі України, а також на Вінниччині.

Потужна злива, фото: Getty Images
Потужна злива, фото: Getty Images

Зате мешканцям центру, сходу і півдня буде жарко. Антициклон, який встановиться в цих регіонах, принесе чергову порцію спеки. Температура повітря в більшості південних та східних областей підніметься до +33 градусів. Про опади мови не йде, погода буде суха, ясна і безхмарна. Тому людям, які відпочивають на курортах, зараз саме роздолля.

Мешканці столиці також будуть знемагати від спеки. Синоптик прогнозує в Києві до 30 градусів вище нуля. Перша половина дня буде ясною і сонячною, а у другій половині можливий сильна злива з грозою і шквалами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "буде пекти" по повній – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.