Приходить новий тиждень, і напруга попереднього періоду поступово спадає. Астрологи кажуть, що більшість знаків Зодіаку почнуть відчувати спокій і умиротворення. Може з'явитися відчуття загальмованості, розслабленості і певної ліні — тиждень пройде в мирному і спокійному настрої. Думки прийдуть в порядок, тривога відпустить, відкриється простір для нових емоцій і почуттів.

Приблизно з середини тижня активність поступово почне повертатися, ви відзначите ясність розуму, практичність і підприємливість. На цьому тижні корисно заводити нові знайомства та контакти.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Для вас тиждень обіцяє бути виключно сприятливим. Спілкування — це та сфера, в якій ви проявите себе максимально успішно. На цьому тижні корисно приділяти вільний час другим половинкам, сім'ї, і особливо дітям. Останні потребують вашої допомоги і поради. Цей тиждень підійде для складання планів на найближче майбутнє, корисно розписати, чим плануєте займатися залишився літо. Можна затіяти маленьку сімейну подорож.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Тельці, тиждень буде тримати вас в деякій напрузі — можуть виникнути спірні ситуації на роботі і невеличке непорозуміння в родині. Але все залежить тільки від вас. Якщо ви виявите достатнє самовладання і терпіння, а також мудрість і силу волі, то неприємностей вдасться не просто уникнути, а ще й вийти переможцем.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Близнюки (22 травня – 21 червня)

У цей період астрологи радять Близнюкам рухатися вперед, незважаючи на відчуття деякої невпевненості в собі. Ви можете діяти непослідовно, можете перенести пару-трійку незначних невдач, і в певний момент вам захочеться опустити руки. Не піддавайтеся цій тимчасової слабкості, і все буде добре. Наприкінці тижня вас чекає приємний матеріальний бонус у вигляді премії на роботі або навіть знайденого на вулиці безхазяйного гаманця.

Рак (22 червня – 22 липня)

На цьому тижні багато ділових питання зажадають вашого втручання та невідкладного вирішення. Від того, як складеться ваше спілкування з іншими людьми буде залежати те, наскільки ви будете успішні в справах. В цей період на перший план у вас повинна вийти така якість, як щирість. Загалом, тиждень буде сприятливим, за винятком, хіба що, середи. В цей день виявляться ваші далеко не кращі якості, та мотивація щось робити пропаде, але до ранку четверга все встане на свої місця.

Лев (23 липня – 21 серпня)

Дещо напружений тиждень в плані роботи і взаємовідносин з близькими людьми у Левів. Тому вже з самого початку тижня вам слід дуже постаратися і навчитися сприймати все спокійно, щоб не зашкодити в першу чергу собі поганим настроєм і підвищеною емоційністю.

Діва (22 серпня – 23 вересня)

Діви, на цьому тижні розцвіте ваша природна чарівність. Ваш тонкий розум і почуття гумору допоможуть вам привабити потрібних людей. На цьому тижні корисно проводити ревізію власного життя, позбавляючись мотлоху як фізичного, так і емоційного. У суботу бійтеся лицемірів і претендентів на ваше місце на роботі, суперників в особистому житті.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

На наступному тижні душевний стан Терезів буде подібним до вашого зодіакальношго знаку. Вас чекають зміни, а ось якими вони будуть – хорошими або поганими – залежить від вас і від вашого ставлення до життя. Намагайтеся наповнюватися позитивом і радіти навколишньому вас світі – тоді він озветься, як дзеркальне відображення.

Скорпіон (24 жовтня – 23 листопада)

Скорпіонів чекає нелегкий тиждень, тому краще налаштуватися на можливі неприємності заздалегідь. Як мовиться, попереджений – значить, озброєний. Розбіжності цього періоду можуть легко перерости в конфлікти. Найкращий час розірвати стосунки, що вичерпали себе. Роздуми і усамітнення піде вам на користь.

Стрілець (24 листопада – 22 грудня)

Стрільцям варто заздалегідь потурбуватися про свій емоційний стан. Вже з першого дня майбутня тиждень загрожує серйозними з'ясуваннями стосунків, причому по дрібницях, тому постарайтеся зберегти мир в сім'ї, якщо вона для вас важлива. Проявіть чуйність до рідних людей. Також будьте уважні, готуючись до поїздки.

Козеріг (23 грудня – 20 січня)

Наступний тиждень для Козерогів обіцяє бути позитивним як в аспекті роботи, так і у відносинах з друзями, коханими і дітьми. Але майте на увазі, що вашої уваги зажадають фінансові питання. До вихідних від втоми і напруженості ваш оптимізм може трохи поменшати – бережіть сили.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Основні неприємності для Водоліїв вже залишилися позаду. Однак ще залишається відчуття втоми, спустошеності і марних зусиль щодо домашніх справ, сім'ї та партнерів. Не турбуйтеся, а звертайте увагу на знаки Долі – у вас з'являться сприятливі можливості у вирішенні фінансових питань.

Риби (20 лютого – 20 березня)

На душевному стані Риб може позначитися попередня втома і довгі філософські роздуми. Спілкування з оточуючими людьми не дасть необхідної вам емоційної підживлення. Ви можете знайти підходящу віддушину в роботі, якщо зробите її цікавіше, і до вихідних настрій покращиться.