Проблематика використання тварин у будь-яких активностях людини все частіше не лише осмислюється у дискусіях, але й однозначно засуджується. Природоохоронна міжнародна організація PETA поділилася історією маленької мавпочки в Таїланді, власники якої постійно мучать тварину для заробітків.

Відеодокази проблемної ситуації показує Facebook-спільнота КОТ.

Цирковое рабство: обезьяну заставляют отжиматься и поднимать тяжести

Эта обезьяна до самой смерти будет тягать тяжести и качать пресс на потеху туристам. Чтобы животное слушалось, хозяин-садист душит ее железным ошейником. Как можно поддерживать такие жестокие представления?

Geplaatst door КОТ op Vrijdag 10 juli 2020

Таїланд - туристична країна, яка доволі вдало монетизує свою екзотичність. Показ мавп - частина цієї діяльності. Проте є велика різниця між створенням мавпячих заповідників-парків і фізичною муштрою тварини. На відео видно, що мавпочку змушують займатись діяльністю, яку примати не практикують з власної волі у дикій природі: качати прес, підіймати штангу, забивати м'яч у сітку. Ця діяльність потребує від тварини залучення м'язів, які природа не програмувала під таке виростання. Щоб тварина була покірною, її душать залізним ошийником, який завдає болю та ускладнює дихання. Ба більше, коли мавпа не мусить показувати трюки, вона живе у малесенькій клітці, в якій навіть не може рухатись.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Знущання над мавпою, скріншот відео
Знущання над мавпою, скріншот відео

PETA голосно ставить запитання: чому люди хочуть дивитися на такі вистави? Чому існує думка, що це може бути веселим? Чому законодавчо на міжнародному рівні не заборонити таке поводження і знущання з тварин? PETA існує з 1980 року, повну назву організації можна перекласти як Люди за етичне ставлення до тварин.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як порахувати вік собаки в людські роки: вчені створили правдивий калькулятор.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що мама на хвилину відволіклася: смілива кішка врятувала життя немовляті.