У мережі розкритикували прессекретарку скандального російського архієпископа Амвросія (Єрмакова) Маріанни Заборовської за зовнішність, як у моделі і підкачані губки.

Дівчина, незважаючи на те, що є помічницею священика, який також займає посади ректора Стрітенської духовної семінарії і намісника Московського Стрітенського монастиря, ділиться в соціальних мережах провокациійними знімками. Маріанна Заборовська - чарівна дівчина із гарною фігурою. У своєму Інстаграм не гребує гарячими фото.

Так, нещодавно Заборовська показала фотографію, на якій була зображена серед величезних букетів квітів в міні-сукні, демонструючи довгі, підтягнуті ноги.

"Це прес-секретар архієпископа Амвросія (Єрмакова), ректора Стрітенської духовної семінарії, Маріанна Заборовська. А не те, що ви подумали", – написали користувачі Twitter.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Каков поп, такой приход", "Я вважаю, їй треба покаятись", "Да, вот же! Без тощих голых ног красивее! Да и губки уже подкачанные, чтобы монахам нравились", - пишуть користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відлучений від церкви за заперечення ковіду піп захопив жіночий монастир і виставив козаків на охорону.

Як повідомляв Знай.uа, добалакався про Путіна та пандемію - YouTube "повстав" проти скандального духівника Поклонської.

Знай.ua писав, що відлучений від церкви піп дав Путіну три дні і пригрозив усій Росії.