У вівторок, 14 липня, по всій території Україні трохи похолоднішає. Дощі з грозами прогнозуються в східних областях.

За даними синоптиків Укргідрометцентру, на Заході країни сонячно, вдень повітря прогріється до +22 градусів, вночі +11 градусів. На півночі країни можливий дощ, температура повітря вдень складе +21 +23 градуси, нічна опуститься до +13.

У східних областях можливі дощі з грозами. Вдень стовпчики термометрів покажуть +24 градуси, а вночі температура знизиться до +18.

На півдні без опадів, крім Херсонської області. Температура повітря вдень +25 градусів, вночі – максимум +17.

погода на 14 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що 14 липня локальні грозові дощі йтимуть практично всюди, крім східних областей.

"Свіже, навіть прохолодне повітря і завтра, 14 липня, охоплюватиме більшість території України. Протягом дня температура повітря коливатиметься в межах +18 +23 градусів. На Півдні, традиційно, і на південно-сході буде тепліше, комфортні +20 +26 градусів", - написала синоптик.

У Києві у вівторок буде тепло і сухо. Вдень у столиці очікуються комфортні градуси – +18 +20.

Свіже, навіть прохолодне, повітря і завтра, 14 липня, охоплюватиме більшість території України. Протягом дня температура...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 13 juli 2020

Народний прогноз погоди в Україні

14 липня відзначається день пам'яті святих чудотворців безсрібрянників Косми і Даміана. До цього часу поспіває малина, перші овочі. Наші пращури помітили, що хороша погода у цей день обіцяє хорошу погоду 14 листопада, а якщо буде погана погода, то й 14 листопада нічого хорошого не чекали.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.