Відома українська співачка Аліна Гросу, яка торік вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, розповіла про свою нову пісню "Голий король" та зауважила, що вона має прихований сенс.

Про це вона написала на власній сторінці в Instagram.

"Вона "лежала в моєму столі" і чекала свого часу. Я чомусь не вирішувалася її заспівати… і ніби знала, що щось має статися і вже тоді я її виконаю. Мені важливо було відчути і випробувати все, про що там співається, і тільки потім творити. У зв'язку з деякими подіями в моєму житті, натхнення чекати довелося не так-то вже й довго. В одну мить життя перевернулося і настав щасливий час "Голого Короля", - написала вона.

Фото з допису

Водночас, що стало причиною для виконання цієї пісні артистка так і не розповіла, запевнивши, що це буде "домашнім завданням" для її шанувальників.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Такий вже для вас буде ребус… свої припущення тут не пишіть, вони можуть бути не точними, а преса завтра візьме їх, використає і напише як факт", - підсумувала Гросу.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.