П'яних водіїв за кермом покарають в'язницею: прийнято важливий законопроект

Верховна Рада України прийняла за основу законопроект, який посилить відповідальність за скоєння ДТП в стані алкогольного сп'яніння та перевищення швидкості.

І хоча законопроект не підвищує штрафи за п'яне водіння, вони залишаються в розмірі до 1200 неоподатковуваних мінімумів, одгнак він пропонується карати порушників адміністративних арештом на 10-15 діб, а також позбавленням права водіння на термін від 3 до 10 років. Таке покарання водій може отримати, якщо вчинить порушення повторно протягом року.

Кредитні канікули скасують? В НБУ ухвалили остаточне рішення

Національний банк України розгляне питання завершення "кредитних канікул", запроваджених на період дії карантину. Цей захід був спрямований на забезпечення інтересів українців, які втратили дохід через пандемію, однак, на думку представників банківської сфери, це боляче вдарило по фінансовому сектору.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Верховна Рада вирішила долю місцевих виборів – чи чекати їх у жовтні

Однією з надважливих подій цього року мають стати місцеві вибори, що повинні відбутися 25 жовтня. Однак, й досі залишалася невирішеною ціла низка питань - від нестачі фінансування у, щонайменше, 1, 2 млрд грн до технічних перепон в організації умов на виборчих дільницях.

СБУ взяла на гарячому міжнародних шахраїв - легалізували тіньові кошти через криптовалюту

СБУ викрила міжнародну інтернет-мережу, яка легалізувала тіньові кошти через криптовалюту.
Ці операції проводились без сплати обов’язкових платежів і не відображалися у податковій звітності їхніх клієнтів.

Правоохоронці провели у Києві 8 обшуків в офісних приміщеннях та за місцями проживання зловмисників, де вилучили велику суму готівки, банківські картки, комп’ютерну техніку, спеціальне обладнання та документацію, що підтверджують незаконну діяльність.

Віра вірою, а безпека понад усе — ПЦУ скасувала хресну ходу

Традиційно 28 липня православні християни святкують День хрещення Русі, відбувається традиційний Хресний хід. Однак, цього року
Синод ПЦУ прийняв рішення скасувати Хресний хід через пандемію COVID-19.