Чи підуть українські школярі цьогоріч до школи? Питання дистанційного навчання в Україні залишається відкритим і поки українська влада не знає, як будуть вчитися діти з 1 вересня. Як відомо, коронавірус в Україні не йде на спад і восени прогнозують новий спалах епідемії.

У сюжеті ТСН повідомляється, що українські мами дуже негативно налаштовані до онлайн-навчання своїх дітей. Адже для цього потрібно покинути роботу і займатись дітьми.

Дистанційне навчання, скріншот: YouTube
Дистанційне навчання, скріншот: YouTube

Майже до точки кипіння дійшли спори про дистанційне навчання. Мами пишуть петиції проти і хочуть, щоб діти йшли в школу. Тому батькам треба заробляти гроші. Вчителі бояться, що залишаться без надбавок. А за навчання у дві зміни - про що думає уряд - їм подвійну зарплату не виплатять.

Вони кажуть, що таке навчання зовсім не дисциплінує, технічно це питання погано вирішено в нашій країні. Деякі жінки запевняють, що не в кожній сім'ї є хороший комп'ютер для того, щоб забезпечити навчальний процес.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Мами в один голос запевняють, щоб контролювати школярів будинку, потрібно йти з роботи, що в даний час нереально. Є й ті, хто вважає, що держава повинна забезпечити школярів гаджетами.

Дистанційне навчання, скріншот: YouTube
Дистанційне навчання, скріншот: YouTube

Варто зазначити, що вчителі в країні, також не в захваті від ідеї дистанційного навчання восени. Викладачі бояться, що з них знімуть надбавки, наприклад, за класне керівництво і перевірку зошитів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мам, я пофарбуюся у сіро-буро-малиновий? Чому підлітки кардинально змінюють зовнішність.

Як повідомляв Знай. ua, чим обернуться експерименти зі здоров'ям і "народними методами".

Також Знай. ua писав, що київські школярі відловлюють "оленів" на дорозі – вчіться, копи.